0.00 €
iDeal made-in-germany

Windveren

ZwePol levert niet alleen dakpanelen, maar ook producten zoals windveren. Voor een complete dakbedekking bent u bij ZwePol aan het juiste adres. Alle producten van ZwePol zijn van uitstekende kwaliteit. Ook als u windveren bij ons aanschaft en vervolgens door onze experts laat plaatsen, heeft u de garantie op een hoge kwaliteit.

Wat zijn windveren?

Eigenlijk zegt de naam windveer het al een beetje. Windveren zijn afwerkranden, doorgaans planken, die aan de weerszijden van een rieten dak of pannendak worden geplaatst. Door de planken aan de rand van het riet of de pannen te plaatsen, wordt de rand van het dak netjes afgedekt. Hierdoor is het dak beschermd tegen allerlei weersomstandigheden zoals regen, sneeuw en wind. Windveren worden ook wel dekplanken genoemd. 

Wat zijn de voordelen van windveren?

Uiteraard is het grootste voordeel van windveren dat het bescherming biedt tegen allerlei weersomstandigheden. Ook zorgen windveren ervoor dat uw dak netjes is afgewerkt en bieden de beste bescherming. Regen wordt beter afgevoerd met een dakgoot. Ook voorkomt het dat de pannen of het riet zomaar kan worden opgetild. Naast deze functionele aspecten geeft het ook een unieke uitstraling aan uw huis. Ze zijn in verschillende kleuren en vormen te verkrijgen en daardoor perfect voor de afwerking van uw dak. Bovenal dragen windveren bij aan de duurzaamheid van uw dak. 

Vergen windveren ook onderhoud? 

Windveren zijn gemakkelijk te onderhouden. U kunt gerust de windveren schoonmaken met een sopje. Gebruik zeker geen schuursponzen of andere schurende middelen, zodat ze hun beschermende functie behouden. Wij helpen u graag in de keuze van de beste windveren en correcte plaatsing. 

De windveren van ZwePol

ZwePol levert windveren van uitstekende kwaliteit. Voor wij de windveren op uw dak plaatsen, controleren wij eerst welke dekplaten het beste bij uw dak passen. Heeft u een rieten dak, dan worden er doorgaans andere windveren geplaatst dan bij een pannendak het geval is. Door uw dak goed te onderzoeken en vervolgens de juiste windveren te plaatsen, kunnen wij u een hoge kwaliteit dakafwerking garanderen.

Meer weten? Neem contact met ons op

Heeft u vragen over de windveren van ZwePol of over een ander product in ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen graag. Ook als u windveren wil bestellen, kunt u contact met ons opnemen. Wij zorgen ervoor dat uw dak op de juiste manier wordt afgewerkt. Niet alleen voor het mooiste resultaat, maar ook voor de beste bescherming van uw dak en de langste levensduur.