0.00 €
iDeal made-in-germany

Lariks palen

Lariks palen 

Lariks palen worden ingezet voor allerlei bouwconstructies. Denk aan terrasoverkappingen en schuttingen. De veelzijdigheid van deze palen maakt het ideaal voor elk bouwproject. Sindskort zijn wij gestart met een nieuw assortiment lariks palen. Uiteraard in verschillende maten voor u. Mocht hier niet de juiste een afmeting tussen zitten, dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor meer informatie. We denken graag met u mee. 

Ruim assortiment lariks hout voor bouwprojecten 

Zwepol biedt u een ruim assortiment lariks hout elk bouwproject. Naast lariks palen vindt u ook balken, platen schaaldelen en panlatten in ons assortiment. 

We bieden u onder andere:

6,5 meter lange lariks platen | Uniek in Nederland

Zwepol is de eerste in Nederland die 6,5 meter lange lariks platen aanbiedt. Dit is uniek. Daardoor is geen enkel bouwproject een uitdaging voor ons of voor u. Neem contact op met ons voor meer informatie. 

Werken met lariks hout 

Voor bouwprojecten wordt vaak lariks hout gebruikt. Dit komt omdat het duurzaam, watervast en stevig is. Daardoor is het ideaal voor elke constructie. Daarnaast is lariks hout veelzijdig en inzetbaar in verschillende vormen. U kunt palen, balken, schaaldelen en planken gebruiken. Bovendien is makkelijk bewerkbaar. Met een scherpe zaag maakt u makkelijk inkepingen. Het is wel slim om voor schroeven eerst gaten voor te boren. Ook moet u opletten dat u schroeven en spijkers niet op de rand plaatst, dan heeft u kans op splijting. Dat is natuurlijk zonde van dit hout. 

Lariks palen kopen bij zwepol

In onze webshop bestelt u makkelijk lariks palen, maar ook platen, balken, panlatten en schaaldelen. Kijk gerust rond. Mocht u twijfelen welke keuze voor u de beste is, dan mag u altijd contact met ons opnemen voor meer informatie.