0.00 €
iDeal made-in-germany

Kunststof dakpannen

Kunststoffen dakpannen of kunststof dakplaten zien we steeds vaker terug. Het wordt niet alleen gebruikt voor schuren, maar ook in de huidige nieuwbouw wordt vaak gebruik gemaakt van kunststof dakbedekking. Dit is niet voor niets, want deze dakpannen brengen diverse voordelen met zich mee. Meer over de kunststof dakbedekking van Zwepol, leest u op deze pagina.

Wat zijn kunststoffen dakpannen?

Kunststoffen dakpannen zijn dakpannen of dakpanplaten, die worden gemaakt van staal, aluminium of kunststof. Deze pannen hebben de uitstraling van de ouderwetse dakpannen. Ze zijn voorzien van een coating en vragen daardoor weinig tot geen onderhoud. Bovendien zijn kunststoffen dakpannen receclybaar, duurzaam en goedkoop! 

Voordelen kunststoffen dakpannen

Kunststoffen dakpannen hebben diverse voordelen. Dit zijn zowel duurzame voordelen, als esthetische voordelen, zoals:

  • Moderne en strakke uitstraling.
  • Duurzaam. 
  • Langdurig plezier. 
  • Lichtgewicht constructie. 
  • Sterk en stevig.
  • Bestendig tegen alle weersomstandigheden. 
  • Recyclebaar. 
  • Goede isolatie. 
  • Brandveilig.
  • Lage prijzen. 

Waarom kiezen steeds meer mensen voor kunststoffen dakpannen? 

Door de diverse voordelen kiezen steeds meer mensen voor kunststoffen dakpannen. De hoge isolatiewaarde zorgt voor een lagere energierekening. Bovendien zijn de dakpannen recyclebaar en daarmee zeer duurzaam. 
Ook de licht gewicht constructie van de kunststoffen dakpannen weegt vaak mee in de overweging. Doordat het gewicht van deze pannen zeer laag is, kiezen veel mensen hiervoor. De constructie belast namelijk het dak amper tot niet. Ook is het geschikt voor alle gebouwen, zoals woningen en schuren. 

Uiteraard weegt de lage prijs ook mee in de overweging voor kunststoffen dakpannen. Deze is beduidend lager dan traditionele dakpannen. 

Wat kosten kunststoffen dakpannen?

Dakpannen en dakpanplaten zijn al verkrijgbaar vanaf €7,75 per m2. Dakpanplaten zijn dus goedkoper dan dakpannen, die over het algemeen al snel €25 per m2 kosten. 

Zwepol: een groot aanbod kunststof dakpannen

ZwePol heeft een groot aanbod kunststof dakpannen van een zeer hoge kwaliteit. Wij weten zeker dat wij u de dakpannen kunnen bieden, die voldoet aan uw eisen. Door ons ruime aanbod kunststoffen dakpannen, maar ook plaatsting op locatie, voldoen wij volledig aan uw verwachtingen. Wij helpen u graag de perfecte constructie te vinden voor uw woning. Zowel kunststof dakpannen, als dakpanplaten plaatsen wij voor u snel, nauwkeurig en vakkundig. 

Meer weten? Neem contact op

Wilt u meer weten over onze kunststof dakpannen? Dan kunt u contact met ons opnemen. Wij beantwoorden uw vragen graag. Ook als u een afspraak wil maken met Zwepol om kunststof dakpannen aan te schaffen en te laten leggen, kunt u contact met ons opnemen. Voor u het weet, ligt onze hoogwaardige dakbedekking netjes op uw dak.