0.00 €
iDeal made-in-germany

Kunststof dakbedekking

Is uw dakbedekking aan vervanging toe? Dan kunt u standaard dakpannen op het dak laten leggen, maar u kunt er ook voor kiezen kunststof dakbedekking te plaatsen. ZwePol levert kunststof dakbedekking van hoge kwaliteit, voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Wat is kunststof dakbedekking

Kunststoffen dakbedekking lijkt zeer op de traditionele dakbedekking, maar is gemaakt van materialen zoals kunststof en pvc. Deze dakbedekking is doordat het zeer op de traditionele dakbedekking lijkt, maar veel duurzamer, goedkoper en recyclebaar is aantrekkelijker. In de huidige nieuwbouw wordt ook steeds vaker kunststof dakbedekking gebruikt. Het is geschikt voor zowel platte als hellende daken. Bovendien is het licht gewicht en daardoor belast het amper de dakconstructie. 

Waarom kiezen voor kunststof dakbedekking?

Wanneer u kiest voor kunststoffen dakbedekking maakt u een duurzame investering. U heeft gegarandeerd jarenlang plezier. Kunststof is zeer sterk en stevig en is bestand tegen alle weersomstandigheden. U heeft voor een lage prijs kwalitatieve dakbedekking. Bovendien is kunststof dakbedekking te leveren in verschillende soorten en maten. Er is altijd een dakbedekking die past bij uw huis. 

Voordelen kunststoffen dakbedekking

  • Lange levensduur (vaak 20 tot 30 jaar). 
  • Recyclebaar.
  • Licht in gewicht. 
  • Milieuvriendelijk.
  • Moderne en strakke uitstraling.
  • Lage kosten.

Bovenal is kunststoffen dakbedekking te verkrijgen in alle soorten en maten. Daardoor kunt u kiezen uit een ruim assortiment kleuren en materialen. Voor een voordelige prijs heeft u zeker dakbedekking die past bij uw stijl en woning. 

Onderhoud van kunststof dakbedekking

In principe vergt kunststoffen dakbedekking weinig tot geen onderhoud. Uiteraard moet u wel de nodige onderhoud plegen aan uw dak. Vuil en bladeren verwijderen is altijd goed voor langdurig plezier van uw dakbedekking. 

Kunststoffen dakbedekking aanschaffen bij ZwePol

Al jaren is ZwePol gespecialiseerd in de verkoop en plaatsing van kunststoffen dakbedekking. Onze dakbedekking is van een hoge kwaliteit en heeft een lange levensduur. Bovendien biedt ons ruime assortiment de mogelijkheid om voor elke woning een passen oplossing te vinden. Ook wanneer u specifieke eisen heeft, weten wij zeker dat wij de juiste dakbedekking hebben voor u. Onze kunststof dakbedekking is verkrijgbaar in vele varianten. U kunt bijvoorbeeld onze dakpanplaten gemakkelijk via onze webshop bestellen.

Vragen over kunststof dakbedekking? Wij staan voor u klaar

Heeft u vragen over onze dakbedekking van kunststof? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen al uw vragen beantwoorden. Of u nu vragen heeft over de kosten, of de afwerkingen, wij beantwoorden alle vragen. Ook voor plaatsing of hulp bij plaatsing kunt bij ons terecht. U kunt geheel en vrijblijvend een offerte aanvragen.