0.00 €
iDeal made-in-germany

Golfplaten voor het dak

Steeds meer mensen laten hun dak bedekken met golfplaten in plaats van losse dakpannen. Is uw dakbedekking toe aan vervanging en twijfelt u over golfplaten? Wij helpen u graag de juiste keuze maken voor uw nieuwe dakbedekking. 

Voordelen van golfplaten op uw dak 

Een dak met golfplaten heeft vele doordelen. De platen zijn snel te monteren, maar ook voordelig. Met een kleine investering heeft u een nieuwe dakbedekking. Ook zijn huidige golfplaten estetisch. Bovenal maakt u met golfplaten een duurzaam besluit, de platen gaan gemiddeld 50 jaar mee. Toch zijn er nog meer voordelen van golfplaten te benoemen, zoals: 

  • Golfplaten zijn brandwerend en onderhoudsvrij. 
  • De platen zijn hoog belastbaar. Door hun vorm zijn ze bestand tegen alle weersomstandigheden. 
  • De huidige golfplaten zijn asbestvrij, milieuvriendelijk en recyclebaar. 
  • In tegenstelling tot wat velen denken zijn golfplaten geluiddempend. 

ZwePol levert golfplaten in diverse materialen. U bent dus helemaal vrij in materiaalkeuze voor uw dak. 

Waar kunt u golfplaten voor gebruiken? 

Golfplaten worden steeds populairder vanwege de duurzaamheid van het product. Waarschijnlijk kent u golfplaten van loodsen en stallen, maar ook voor de huidige nieuwbouw worden steeds vaker golfplaten gebruikt. De platen zijn toepasbaar voor verschillende doeleinden, zoals: stallen, loodsen, hallen, bergingen en dus ook woningbouw. Met deze duurzame en veelzijdige platen bent u volledig vrij in de toepassing van het product. 

Golfplaten van diverse materialen bij ZwePol

ZwePol levert vele verschillende golfplaten voor het dak. Denk hierbij aan kunststof golfplaten, maar ook aan metalen golfplaten, polyester golfplaten en pvc golfplaten. U kunt zelfs transparante platen op uw dak laten leggen. Wat uw voorkeuren ook zijn: vrijwel alles is mogelijk bij ZwePol.

Meer weten? Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over onze golfplaten voor het dak? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen of de golfplaten bestellen via onze webshop. Wij beantwoorden uw vragen graag, zodat u een duidelijker beeld krijgt van deze dakbedekking. Bent u benieuwd wat u ongeveer moet investeren in deze dakbedekking? Dan kunt u gratis en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen bij ZwePol.