0.00 €
iDeal made-in-germany

Geïsoleerde sandwich dakpanelen

ZwePol is al jaren gespecialiseerd in dakbedekking. Onze dakbedekking is van hoge kwaliteit! Naast levering van deze producten, kunnen wij u ook helpen met de plaatsing van dakbedekking. Sandwichpanelen worden steeds populairder door hun hoge isolatiewaarde tegen een lage prijs! Deze panelen zijn zowel voor daken, als wanden te gebruiken.

De eigenschappen van sandwichpanelen

Sandwichpanelen worden gekenmerkt door de hoge isolatiewaarde. Deze hoge isolatiewaarde wordt onder andere verkregen door het design. Het paneel bestaat uit een binnen- en buitenplaat met daartussen isolatiemateriaal. Daar dankt het paneel ook zijn naam aan. Dankzij de opbouw van sandwichpanelen zijn er enorme voordelen, zoals:

  • Door de twee panelen is er een scheiding tussen buiten- en binnenklimaat.
  • Hoge isolatiewaarde.
  • Brandwerend.
  • Snel te monteren.

De beste isolatie met sandwich dakpanelen

Geïsoleerde sandwichpanelen bieden de oplossing voor slecht geïsoleerde huizen. Veel daken zijn slecht geïsoleerd. Dat is zonde, want dit betekent dat er veel warme lucht in het pand verloren gaat door gaten en kieren in het dak. Daar komt nog bij dat koude lucht van buiten naar binnen komt door deze gaten en kieren. Sandwich dakpanelen bieden goede isolatie. Doordat de panelen bestaan uit twee platen met daartussen isolatiemateriaal. Welke isolatieproblemen u ook heeft, deze worden opgelost door sandwichpanelen. Er zal geen warme lucht meer verloren gaan of koude lucht het pand binnendringen. Dit levert op de lange termijn ook een kostenbesparing op doordat het dak goed is geïsoleerd.

Waarvoor kunt u sandwich dakpanelen gebruiken?

De populariteit van sandwich dakpanelen stijgt enorm. Dit komt niet alleen door de hoge isolatiewaarde van de panelen, maar ook doordat het te gebruiken is voor zowel dak, als wanden. Sandwich panelen worden zowel voor woningbouw, als voor loodsen, schuren, stallen en gebruikt. Ook veel kantoor- en bedrijfspanden zijn tegenwoordig voorzien van sandwichpanelen.

Sandwich dakpanelen hebben een lange levensduur

De sandwich dakpanelen van ZwePol zijn van hoge kwaliteit. Door de hoge kwaliteit van de dakpanelen, gaan deze panelen vele jaren mee. Investeert u in onze geïsoleerde sandwich dakpanelen, dan weet u zeker dat u jaren plezier heeft van uw investering. Direct uw sandwich dakpanelen bestellen? Dit kan via onze webshop. Vul gemakkelijk de afmetingen en de hoeveelheid in en u krijgt uw dakpanelen thuis bezorgd.

Meer weten over geisoleerde sandwich dakpanelen? Neem contact op

Wilt u meer weten over onze geïsoleerde sandwich dakpanelen? Dan kunt u contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over deze unieke panelen voor uw dak. Bent u benieuwd naar de kosten van onze geïsoleerde sandwich dakpanelen? Dan kunt u gratis en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen op onze website. In uw offerte kunt u precies zien wat u moet investeren om deze panelen op uw dak te laten plaatsen.