Vraag hier uw persoonlijke offerte aan.
Vraag hier uw persoonlijke offerte aan.
0.00 €
iDeal

Geïsoleerde sandwich dakpanelen

ZwePol is al jaren gespecialiseerd in het plaatsen van hoge kwaliteit dakbedekking. Wij plaatsen verschillende soorten dakbedekking, waaronder geïsoleerde sandwich dakpanelen. Deze dakpanelen zien er niet alleen mooi uit, maar zijn bovendien van uitstekende kwaliteit.

Eigenschappen sandwich panelen

Sandwich panelen danken hun naam doordat de twee panelen isolatiemateriaal sandwichen. Het paneel bestaat uit een binnen- en buitenplaat met daartussen isolatiemateriaal. Hierdoor hebben de panelen enorme voordelen zoals:

 

  • Door de twee panelen is er een scheiding tussen buiten- en binnenklimaat.
  • Hoge isolatiewaarde.
  • Brandwerend.
  • Snel te monteren.

De beste isolatie met sandwich dakpanelen

Veel daken zijn slecht geïsoleerd. Dat is zonde, want dit betekent dat er veel warme lucht in het pand verloren gaat door gaten en kieren in het dak. Daar komt nog bij dat koude lucht van buiten naar binnen komt door deze gaten en kieren. Sandwich dakpanelen bieden goede isolatie. Doordat de panelen bestaan uit twee platen met daar tussen isolatiemateriaal. Welke isolatieproblemen u ook heeft, deze worden opgelost door sandwich panelen. Er zal geen warme lucht meer verloren gaan of koude lucht het pand binnen dringen. Dit levert op de lange termijn ook een kostenbesparing op doordat het dak goed is geïsoleerd.

Waarvoor kunt u sandwich dakpanelen gebruiken?

De populariteit van sandwich dakpanelen stijgt enorm. Dit komt niet alleen door de hoge isolatiewaarde van de panelen, maar ook doordat het te gebruiken is voor zowel dak, als wanden. Sandwich panelen worden zowel voor woningbouw, als voor loodsen, schuren, stalen en gebruikt. Ook veel kantoor- en bedrijfspanden zijn tegenwoordig voorzien van sandwich panelen

Dakpanelen met een lange levensduur

De sandwich dakpanelen van ZwePol zijn van hoge kwaliteit. Door de hoge kwaliteit van de dakpanelen, gaan deze panelen vele jaren mee. Investeert u in onze geïsoleerde sandwich dakpanelen, dan weet u zeker dat u jaren plezier heeft van uw investering. Direct uw sandwich dakpanelen bestellen? Dit kan via onze webshop. Vul gemakkelijk de afmetingen en de hoeveelheid in en u krijgt uw dakpanelen thuis bezorgd.

Meer weten? Neem contact op

Wilt u meer weten over onze geïsoleerde sandwich dakpanelen? Dan kunt u contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over deze unieke panelen voor uw dak. Bent u benieuwd naar de kosten van onze geïsoleerde sandwich dakpanelen? Dan kunt u gratis en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen op onze website. In uw offerte kunt u precies zien wat u moet investeren om deze panelen op uw dak te laten plaatsen.