0.00 €
iDeal made-in-germany

Geïsoleerde dakpanplaten

Zijn uw dakpannen aan vervanging toe? Dan kunt u nieuwe dakpannen aanschaffen, maar u kunt ook in geïsoleerde dakpanplaten investeren. De dakpanplaten van ZwePol isoleren niet alleen uitstekend, maar hebben bovendien een lange levensduur. En omdat de dakpanplaten bijna niet van dakpannen te onderscheiden zijn, verandert de uitstraling van uw woning of bedrijfspand nauwelijks met deze dakbedekking.

Geld besparen met geïsoleerde dakpanplaten

Door geïsoleerde dakpanplaten op uw dak te laten leggen, kunt u op de lange termijn veel geld besparen. Door de isolatie van de platen, gaat er namelijk minder warmte verloren door het dak van het pand. Ook kan de kou van buiten niet naar binnen. Het gevolg? U hoeft minder te stoken, maar heeft wel een aangename temperatuur in uw woning of bedrijfspand. Omdat u minder hoeft te stoken, gebruikt u minder gas en bespaart u op de lange termijn veel geld op de energierekening.

De geïsoleerde dakpanplaten van ZwePol

De geïsoleerde dakpanplaten van ZwePol zijn van uitstekende kwaliteit. Ook zien de platen er strak en netjes uit, voor een woning of bedrijfspand met een mooie uitstraling. En omdat wij meerdere dakpanplaten met isolatie verkopen, vindt u altijd wel een plaat die aan uw eisen voldoet, bij uw huis past en bovendien binnen uw budget valt.

Vragen? Neem contact met ons op

Heeft u vragen over onze geïsoleerde dakpanplaten? Neem dan contact met ons op, zodat wij al uw vragen kunnen beantwoorden. Bent u benieuwd naar ons assortiment geïsoleerde platen? Bekijk dan hier het assortiment.