0.00 €
iDeal made-in-germany

Dakplaten met isolatie

Veel woningen zijn slecht geïsoleerd. Dit is zonde, want door een slechte isolatie gaat er veel warmte verloren en komt er meer kou in huis. Dit merkt u niet alleen aan de energierekening, maar ook aan uw wooncomfort. Wilt u uw energierekening verlagen en uw wooncomfort verhogen? Dan investeert u in dakplaten met isolatie.

Waarom dakplaten met isolatie?

Is het dak van uw woning niet goed geïsoleerd? Dan gaat er veel warmte verloren en komt er meer kou naar binnen. Dit betekent dat u harder moet stoken om een aangename temperatuur in huis te krijgen. Ook heeft u meer last van tocht en zelfs van vocht- en schimmelproblemen. Investeert u in dakplaten met isolatie, dan verhoogt u de isolatiewaarde van uw woning. Uw energierekening gaat omlaag, u voelt geen tocht meer in huis en u heeft geen vocht- en schimmelproblemen meer. Uw woongenot gaat flink omhoog, simpelweg door eenmalig in goede dakpanplaten te investeren. 


Een lagere energierekening met Zwepol

Zwepol levert hoogwaardige dakplaten van kunststof, die uw woning op en top isoleren. Door in de dakplaten van Zwepol te investeren, kunt u uw energierekening direct verlagen. Ook verhoogt u uw wooncomfort. En omdat onze professionals uw dakplaten komen leggen, hoeft u niet eens iets te doen om uw energierekening te laten dalen en uw wooncomfort te verhogen.

Prijs per m2 geisoleerde dakplaten 

Geisoleerde dakplaten zijn al verkrijgbaar vanaf €7,75 per m2. Dit is fors goedkoper dan bijvoorbeeld dakpannen, die al snel €25 per m2 kosten. Daarnaast zorgen geisoleerde dakplaten voor een besparing van de energiekosten.

Meer weten? Neem contact op

Wilt u meer weten over onze dakplaten met isolatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen u alles vertellen over onze unieke dakplaten. Wilt u een afspraak maken met Zwepol, om de isolerende dakplaten op uw dak te laten leggen? Dan kunt u ook contact met ons opnemen. Wij komen graag zo snel mogelijk bij u langs om uw dak te voorzien van de beste isolerende dakbedekking.