0.00 €
iDeal made-in-germany

Dakpanprofielplaten

Wat zijn dakpanprofielplaten?

Dakpanprofielplaten staan ook bekend als dakpanplaten. Het zijn grote platen die op het dak worden geplaatst, maar wel de uitstraling hebben van een klassiek dakpannen dak. Het lijkt er dus op dat het dak bestaat uit losse dakpannen, maar in feit is dit één grote plaat. Door het mooie profiel in de platen, ziet de dakbedekking er strak, netjes en representatief uit. 

Waarvoor zijn dakpanprofielplaten geschikt? 

Dakpanprofielplaten zijn geschikt voor zowel woningbouw, als bedrijfspanden. Door de veelzijdigheid biedt het ook mogelijkheden voor de huidige woningbouw. Door het grote aanbod bij ZwePol vindt u ook gegarandeerd een dakbedekking die past hij uw woning en sfeer. 

De voordelen van geisoleerde dakpanprofielplaten

Steeds meer mensen laten dakpanprofielplaten op het dak van hun woning of bedrijfspand leggen en dit is niet voor niets. Deze dakbedekking is niet alleen stevig, sterk en duurzaam, maar heeft bovendien een optimale isolatie. Laat u dakpanprofielplaten op uw dak plaatsen, dan gaat uw energierekening vanzelf omlaag. Daar komt nog bij dat de dakbedekking er netjes en representatief uit ziet. En omdat de dakbedekking verkrijgbaar is in diverse soorten, maten en kleuren, vindt u altijd wel een dakpanprofielplaat die aan uw eisen, wensen en verwachtingen voldoet.

Prijzen dakpanprofielplaten

Dakpanprofielplaten zijn al verkrijgbaar vanaf €7,75 per m2. Dit is fors lager dan traditionele dakpannen, die al snel €25 per m2 kosten. Daarnaast hebben geisoleerde dakpanplaten een groot voordeel ten opzichte van dakpannen.

Vragen? Wij staan voor u klaar

Heeft u vragen over onze unieke dakpanprofielplaten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen graag. Ook als u een afspraak wil maken de professionals van ZwePol. Wij geven het dak van uw woning of bedrijfspand graag een transformatie, waar u ook jaren plezier van heeft. Voor dakpanprofielplaten met optimale isolatie bent u bij ons aan het juiste adres. Kijk gerust rond in onze webshop.